The Beau Diaries 73: Eat, sleep, train, repeat.

20 jun 2016 | Leven

tbd73.7

Vandaag begint de allerlaatste week school: vrijdagavond staat de laatste deadline. Ik ben toe aan vakantie, ook al waren de afgelopen weken voor mij al heel rustig. Vorige week was zelfs zó rustig dat ik maar liefst zes keer ben gaan sporten. Omdat ik het lekker vind, maar ook gewoon uit pure verveling. In dit fotodagboek zie je daar dan ook eigenlijk alleen maar foto’s van. En van eten, want dat waren eigenlijk wel de hoogtepuntjes van deze (best wel saaie) week.

tbd73.1

Links: Maandag trok onze nieuwe, tijdelijke huisgenoot bij ons in. We aten ‘s avonds met z’n allen de beroemde Mexicaanse schotel van een huisgenoot. Heel erg niet gezond maar zó lekker, en ik had die dag ook al een goeie legday gehad dus eigenlijk maakte het allemaal al niet meer uit 😉 De rest van de avond ruimde ik mijn kamer op en werkte ik aan een fotodagboek.
Midden: Dinsdagochtend dronk ik koffie in de stad met twee huisgenoten. Of ja, ik bestelde chai latte maar ik vond ‘m echt helemaal niet lekker… Ik moet stoppen met naar GYS gaan want ik ben daar nooit tevreden.
Rechts: ‘s Middags ging ik weer naar de sportschool voor een goeie cardiotraining. Vind ik meestal heel saai, maar ik had wel even zin in een uur hersenloos sporten.

tbd73.2

Links: ‘s Avonds at ik voor het eerst springrolls! Het ziet er echt niet uit, maar de smaak was :thumbs: Ik had er avocado, surimisticks, mango, augurk en feta in gedaan (geen combi inderdaad).
Midden: Tv kijken met chocola en heel veel thee.
Rechts: Woensdagochtend trainde ik mijn rug en biceps. Leuk om te zien dat er iets begint te groeien op mijn kippenarmpjes.

tbd73.3

Links: Na het sporten ging ik langs mijn werk om rustig met koffie aan een opdracht te werken, maar het was daar zó druk dat ik maar even ben gaan helpen. Daarna ging ik door naar college en dáárna maakte ik dit heerlijke bord eten klaar. Het recept gaf ik jullie al!
Midden: En dit was mijn toetje: kwark met frambozen, dadels, stukjes pure chocolade en een paar verdwaalde walnoten.
Rechts: Woensdagochtend schreef ik het recept uit en probeerde ik nog wat aan school te doen.

tbd73.4

Links: Ik had me uitgelaten op een zak M&M’s en toen ik me daarna verveelde, bedacht ik me dat ik net zo goed kon gaan sporten. Ik deed een klein uurtje cardio en daarna nog wat deadlifts. Daar ben ik zo slecht in (mijn techniek is ondertussen wel prima maar ik zit nog altijd op 30 kg) (voor de mensen die er niet in thuis zijn: dat is niet veel), maar ik wil het graag goed kunnen. Je krijgt er wel pijnlijke blaren van.
Midden: Ik maakte een avondwandelingetje naar de Albert Heijn en kwam terug met een volle tas boodschappen én een mini Cookie Dough. Ik was alleen thuis dus had de tv voor mezelf, oftewel: de hele avond Say Yes To The Dress.
Rechts: Vrijdagochtend trainde ik triceps en schouders, en daar heb ik heel veel spierpijn aan overgehouden. Zie je me lijden?

tbd73.5

Links: Na college ging ik snel richting mijn ouders. Mijn broertjes haalden me op bij het station, en daarna reden we even snel naar opa om bij de hondjes te kijken. Er zijn er nog 2 (misschien 3) over, dus mocht je nog geïnteresseerd zijn… 😉
Rechts: ‘s Avonds werd ik op pad gestuurd om schroefjes te halen bij de Ikea. Maudy is altijd in voor een lekker stukje rijden, dus we gingen gezellig samen.

tbd73.6

Links: Die Ikea-ijsjes vind ik niks, dus we zochten daarna nog een McDrive voor Flurries.
Midden: Zaterdag werkte ik, en aangezien er een collega ziek was, heb ik min of meer voor 2 gewerkt. Van 7 tot 4, heel vermoeiend. ‘s Avonds ging ik weer naar een tentfeest. Ik denk dat dit voorlopig wel weer de laatste was voor mij, het was heel gezellig maar ik was er al snel weer klaar mee.
Rechts: Het mooie was wel: mijn moeder haalde ons op. Na nóg een McFlurry sliep ik dus lekker in m’n eigen bedje. Zondag fietste ik weer naar de sportschool en deed ik wat cardio. Verder voerde ik weinig uit.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten