The Beau Diaries 8: Birthdaygirl, stemmen en zon

24 mrt 2015 | Leven

tbd8.6

Hee allemaal! Een dagje later dan normaal, maar daar is mijn wekelijkse fotodagboekje weer. Afgelopen week heb ik mijn verjaardag heel gezellig gevierd, veel gewerkt aan school, gestemd en weer goed gesport! Op mijn verjaardag heb ik veel foto’s gemaakt omdat ik er eigenlijk een birthdayplog van wilde maken, maar ineens was het alweer te laat om die nog te plaatsen. Ik heb me dus nog steeds niet écht aan plogs gewaagd 😉

tbd8.1

Links: Maandagochtend weer op naar Utrecht! Op het station moest ik nodig plassen, dus ik moest me met al die spullen in een hokje wurmen. De laatste tijd reis ik eigenlijk niet meer met mijn koffer (alleen met twee schoudertassen) maar ik moest vandaag zóveel meenemen (winter én zomerjas 😉 ) dat het even niet anders kon.
Midden: Na college lunchte ik met twee studiegenootjes en vulde ik de stemwijzer in. Partij van de Dieren kwam bij mij bovenaan te staan maar dat vind ik heel vreemd aangezien ik het ‘oke’ vond om ganzen neer te schieten.
Rechts: Lekker laatste avondmaal als 18-jarige! De hele avond heb ik TLC gekeken.

tbd8.2

Links: Happy birthday to me! Deze foto van mij op mijn 2e verjaardag plaatste ik op Instagram en Facebook. Ik vind mezelf zo schattig, haha.
Midden: Ik begon mijn ochtend al best vroeg in de sportschool. Op mijn verjaardag, een dag waarop ik alles mag doen wat ik leuk vind, ging ik naar de SPORTSCHOOL. Wie had dat ooit gedacht?
Rechts: Ik maakte een luxe lunch voor mezelf met een lekker sapje en pannenkoeken met spek!

tbd8.3

Links: Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik in mijn hele leven nog nooit een verjaardag heb meegemaakt met zúlk lekker weer! Het was 17 graden! Op de 17e, halverwege maart! Zo lekker 🙂
Midden: Ik fietste naar college maar was heel vroeg dus ik besloot mezelf te trakteren op een ijsje. Ik ging voor passievruchtsorbet dit keer.
Rechts: Na college deed ik héél veel boodschappen. Er kwamen mensen eten om mijn verjaardag te vieren. Ik kocht ingrediënten voor wraps, lekker makkelijk maar niet zo bijzonder (want ik was mais en bonen vergeten haha).

tbd8.4

Links: Gezellige avond gehad 🙂
Midden: Woensdag ging ik stemmen! Bij Provinciale Staten ging ik voor D66 en de waterschappen heb ik blanco ingeleverd.
Rechts: Donderdag ging ik sporten en daar deed ik voor het eerst in laaange tijd weer oefeningen voor mijn borst- en armspieren. Ik kreeg serieus maar een kilo of 9 omhoog maar dat deed al zoveel pijn. Daar moet ik echt nog aan werken.

tbd8.5

Links: Vrijdagochtend ging ik weer een klein uurtje sporten en daarna door naar college. Het was het laatste college van dit vak voor het tentamen en we maakten een kort oefententamen. Nou, dat was een makkie.
Midden: Mijn weekend was ronduit KUT. Excuse, maar dat is de beste beschrijving denk ik. Lekker in bed met thee en Betsie.
Rechts: Lieve vriendinnen ♥

Deze week begin ik met een tentamen (nouja – begon. Het is alweer dinsdag.) en aanstaande donderdag ga ik met de studievereniging naar een locatie van RTL, daar krijgen we een rondleiding. Verder ben ik van plan deze week veel leuke dingen te doen. Voor mijn gevoel heb ik de ergste drukte van dit blok op school wel gehad, maar dat is helemaal niet zo want volgende week heb ik een statistiektentamen. Ik moet ook nog hard leren deze week dus! Fijne week!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Ingeborg

    Succes met leren! Je hebt weer leuke foto’s gemaakt. Jammer dat je weekend zo kut was, hopelijk gaat het wel beter!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten