The Beau Diaries 84: Ontvangstcomité, barvrouw en levend stratego

6 sep 2016 | Leven

tbd84.5

Terwijl ik altijd zo goed was in het onthouden van dingen tot in details voor mijn dagboekjes, weet ik nu echt niet meer wat ik de afgelopen weken heb uitgevoerd. Klinkt misschien stom, maar ik leef op het moment heel erg vooruit en ben blij dat de tijd doortikt. Ik wil leuke dingen doen om de dagen mee te vullen en ben niet zo bezig met gisteren. Klinkt als een perfecte mindset maar zo voelt het niet. Het voelt gehaast omdat ik zó uitkijk naar Griekenland. Van afgelopen week heb ik weinig foto’s en ik weet ook niet zoveel spannends meer te vertellen 😉 Nog één weekje…

tbd84.1

Links: Wat ik maandag heb gedaan, weet ik niet meer maar het was ongetwijfeld weer iets met Griekenland, Erasmusbeurzen en ov-vergoedingen. Mijn moeder en ik lunchten met speltbroodjes met bieten/feta spread, rucola, pijnboompitjes en honing.
Midden: Ook ben ik gaan sporten en werkte ik vandaag weer aan een hoofdstuk van mijn cursus Grieks. Ik begin heel, heel langzaam dingen te leren.
Rechts: Dinsdag sliep ik uit, ging ik sporten en verder weet ik het alweer niet.

tbd84.2

Links: ‘s Avonds was heel leuk: met Nienke en Nadine deed ik mee met levend stratego, georganiseerd door Rotown in Rotterdam. Hier gaan we sinds oktober (? denk ik) telkens naar de maandelijkse spelletjesavond, en dit keer werd het een nostalgische avond buiten, in het Euromastpark.
Midden: Het zal je verbazen wat een normaal volk hier op af komt (en hoeveel!). Was heel leuk en gezellig! Het winnende team was een shotje beloofd, maar die kregen we uiteindelijk allemaal.
Rechts: Woensdag stond helemaal in het teken van Pascale, zij kwam namelijk terug uit Australië na 7 maanden studeren en reizen! Haar ouders, Fiona en ik haalden haar op van Schiphol en in de tuin kletsten we bij. Als verassing kwamen ook Ella, Nienke en Maartje later nog langs om gezellig samen te eten ♥

tbd84.3

Links: Donderdag deed ik volgens mij niet heel veel. Ik keek in ieder geval de eerste aflevering van HNTM en de summerfinale van Pretty Little Liars. En die was zo vet! ‘s Avonds ging ik met Nienke en Nadine uit in Rotterdam. Het plan was om naar de Beyoncenight in Thalia te gaan maar dat bleek niet helemaal ons ding te zijn (dat kwam niet door Beyoncé) en dus eindigden we voor de verandering (not) bij Beurs. Ik weet trouwens dat deze foto héél oncharmant is, maar beter iets dan niets hè.
Rechts: Ik sliep die nacht bij Nienke en omdat zij ‘s ochtends al vroeg weer naar school moest, moest ik ook de deur uit. Het was nog spits dus m’n fiets mocht de metro niet in, daarom begon ik de dag lekker rustig met koffie bij DE.

tbd84.4

Links: De rest van de vrijdag was ik weer heel goed bezig met geregel. ‘s Avonds keek ik allemaal random documentaires (dit was er eentje over een meid met een eetstoornis) en probeerde ik voor de zoveelste keer een leuke blog te schrijven. Het gaat al een hele tijd gewoon écht niet.
Midden: Zaterdag werkte ik van half 8 tot half 3 en daarna ruimde ik mijn kamer op. Die avond stond ik achter de bar bij een feest van de ouders van een vriendin. Het feest was heel groot, dus het was hard werken maar ik vond het echt heel leuk! Ik overweeg serieus om een keer een baan als iets van bartender te zoeken (al blijft het ongemakkelijk dat ik nauwelijks boven die bar uit kom). Lijkt me een gezellig baantje!
Rechts: Zondag kwam Maudy langs om me te ‘helpen’ met mijn kamer opruimen. Ook ben ik oude studieboeken aan het verkopen op marktplaats, de eerste is al weg!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten