tbd85.6

Καλησπέρα! Ja, dit dagboek schrijf ik vanuit (het altijd zonnige maar op een bizarre manier koelere dan Nederland) Griekenland! Ik ben van plan om gewoon zo door te gaan met fotodagboekjes, dus niemand hoeft iets van mijn exchange te missen. Afgelopen week stond in het teken van afscheid nemen van alles en iedereen, inpakken, de laatste dingetjes regelen en dingen ondernemen met mama die met de dag liever tegen me werd

tbd85.1

Links: Hoewel ik geen studenten OV meer heb, ga ik vandaag toch nog een dagje naar Utrecht. Met de Kookcie promoten we onze commissie bij de commissiemarkt en ‘s avonds eten we gezellig met z’n allen als mijn ‘afscheidsdiner’. We maakten de perfecte pita gyros zoals ik ze dit jaar waarschijnlijk (zeker weten) wel vaker zal eten.
Midden: Dinsdag ben ik bezig met Grieks en ga ik naar de sportschool voor een goeie training.
Rechts: ‘s Avonds ga ik naar Maudy om samen HNTM te kijken, kan zo genieten van dat overdreven gedoe.

tbd85.2

Links: Die nacht slaap ik nauwelijks door één terrormug die nergens intrapte: hij verstopte zich op de beste plekjes, negeerde mijn speciale muggenlamp en ook Deet hield ‘m niet tegen. Toen die eindelijk tegen het witte plafond geplet zat voelde dat echt als een overwinning.
Midden: Ook woensdag ga ik weer sporten. Heel onsportief misschien dat ik meestal met de auto ga, maar ik vind autorijden leuk
Rechts: Door die benentraining had ik lekker veel honger en dat kwam goed uit, ik ging die avond namelijk naar Eten Enzo met mijn ouders, broertjes en oom en tante. Bij dit restaurant kun je onbeperkt ál het eten dat je maar kunt bedenken opscheppen, ik schreef er lang geleden al eens over.

tbd85.3

Links: Ik voelde me echt supersterk na een training voor triceps en schouders. Ik had na deze dagen trouwens echt spierpijn op alle mogelijke plekken.
Midden: Vrijdag ging ik met mijn moeder op visite bij mijn nicht, die een heeeel lief dochtertje heeft gekregen toen ik in Thailand was. Omdat we toen toch in de buurt waren, ging ik de rest van familie daar ook maar gedag zeggen, omdat ik ze zo een eeuwigheid niet zie natuurlijk. Daarna lunchten we samen bij een tentje met lekkere broodjes.
Rechts: Maudy had me die avond uitgenodigd om te komen eten. Dat klinkt heel fancy, maar eigenlijk bestelden we gewoon pizza en keken we de hele avond foute talentenshows.

tbd85.4

Links: Zaterdag ging ik voor de laatste keer werken bij de AH (oke voor een half jaar dus want ik mag terugkomen) (of ik dat wil weet ik nog niet) (nee grapje €€) en ik voelde me bijna jarig. Iedereen wenste me veel plezier en ik kreeg een tas mee vol met Griekse toetjes, stroopwafels, chocokruidnoten, hagelslag, wijn… Na werk ging ik met mijn moeder naar opa, om de andere familie gedag te zeggen. Nu wordt het ineens heel ‘echt’ dat ik een half jaar weg ben.
Midden: En dat leek die avond ook mijn motto te zijn: misdraag je, over een half jaar is iedereen ‘t toch alweer vergeten. Ik ging met vriendinnen naar 12”, een groot feest in de buurt. Ik was niet eens heel ver maar ik was zó blij om iedereen te zien en voelde me zo goed, dat dat misschien wel zo leek Was een hele gezellige avond!
Rechts: Zondag was ik brakjes (dat dan weer wel) maar dat trok gelukkig weg. De hele dag maakte ik eten voor die avond. Vriendinnen kwamen nu namelijk afscheid nemen en ik maakte een lekker dinertje van courgettesoep, broodjes frituur en appeltaart met vijgen in port als toetje. Oja, en we maakten marshmallows bij een vuurkorf!

tbd85.5

Links: En we hielden een uitgebreide fotoshoot, superleuk om mee te nemen naar mijn kamertje daar!
Rechts: Ik ga ze missen, gelukkig komen ze een keertje langs ♥♥