The Beau Diaries 89: Trafficlight-party, Jeep en Skiathos

15 okt 2016 | Leven

tbd89.7

Het duurde even, maar hier is dan het verslag van mijn vierde week in Griekenland. De afgelopen dagen was m’n moeder hier op bezoek, waardoor ik geen tijd heb gehad om het dagboek te maken. Daarnaast: mijn moeder is volgens mij zo ongeveer de enige lezer dus zoveel haast had ‘t nou ook weer niet. Grapje – met een beetje waarheid. In dit dagboek schrijf ik over een drukke week met feestjes, groepslessen in de sportschool en een zonnig weekendje op het eiland Skiathos.

tbd89.1

Links: Maandagochtend maakte ik het fotodagboek van de week ervoor, en daarna ging ik meteen naar de sportschool voor een beetje krachttraining. De rest van de middag zat ik lekker lui met House.
Midden: Nét voordat Eline en ik die avond de deur uit wilden stappen om de stad in te gaan, schrokken we van een dikke kakkerlak die ons appartementje was binnengeglipt. Ik zat eigenlijk al wel een beetje op dit moment te wachten, want dit was pas de eerste. Op deze charmante foto zie je hoe we hem hebben gevangen: in een bakje met een velletje papier dichtgeplakt en vervolgens in een plasticzak.
Rechts: Met alle Erasmusstudenten aten we bij een Griekse taverna met onbeperkt wijn. Je kunt je voorstellen dat iedereen megadronken was, maar I was not one of them 😉

tbd89.2

Links: Dinsdag ging ik voor de vierde keer naar het postkantoor in de hoop mijn pakketje op te halen, dit keer gelukkig mét succes!
Midden: Vriendinnen van thuis hadden een pakketje volgepropt met chips, stroopwafels, dropjes en een custom made broodtrommel vol met chocoladekruidnoten. Die ochtend had ik net het laatste beetje van mijn voorraad gegeten dus dit was goed getimed.
Rechts: ‘s Middags ging ik met Eline naar een lesje Special Fit, met losse gewichtjes en veel squats. Deze foto is echter van woensdag, gemaakt bij de supermarkt na een lesje Steps. Dat laatste was helaas niet zo’n succes.

tbd89.3

Links: ‘s Avonds at ik een mengsel van pasta en gekke gehaktballetjes.
Midden: Daarna kwamen Tina en Maureen naar mij toe om gezellig wijn te drinken voordat we naar een Trafficlight-feestje (klik voor uitleg) in de stad vertrokken. Het feestje was errrrrug leuk en ik was ook heel erg laat pas thuis. De hele donderdag was ik lui maar ‘s avonds gingen Eline en ik nog wel naar een lesje yoga. Daarna was ik (hoewel ik dat niet verwacht had!) helemaal rustig en gestretcht. Tot veel te laat heb ik die avond nog doorgewerkt aan mijn column voor Spatonline.nl.
Rechts: Vrijdagochtend verzamelden we met 200 Erasmusstudenten bij de campus om naar Skiathos te reizen. Eerst met de bus, daarna met de boot met een klein feestje.

tbd89.4

Links: Eenmaal op Skiathos werd het weer al snel slecht, maar met een poncho van vuilniszakken konden we er nog wel wat van maken. Met een groepje maakte ik een wandeling en at ik bij een pizzeria.
Midden: Zaterdag ging de hele groep rond het eiland met een partyboat, maar ik had even niet zo zin in die drukte. Met een groepje huurden we een jeep (die op deze foto heel wat lijkt maar dat is optische illusie) waarmee we het eiland verkenden.
Rechts: We stopten onder andere bij de Evangelistria Monastery.

tbd89.5

Links: Mooi uitzicht vanuit de bergen.
Midden: Het was een hele fijne dag zo!
Rechts: De laatste stop was bij een strand, maar we wat Griekse hapjes aten en naar de zonsondergang keken.

tbd89.6

Links: ‘s Avonds gingen we weer met de groep mee. Op een verlaten terras (omdat het overal al off-season is) maakten we ons eigen gezellige feestje.
Rechts: Zondag reisden we weer terug naar Thessaloniki, met een tussenstop in Volos om te kunnen eten.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten