The Beau Diaries 9: Koffie, thee en heel veel liefde

30 mrt 2015 | Leven

tbd9.5

Ben ik weer! 🙂 Ik ben afgelopen week onder andere weer eens naar de kroeg geweest, ging op bezoek bij RTL en logeerde bij een vriendin in haar nieuwe kamer. Ik heb lang getwijfeld of ik het online ging gooien, maar het staat ondertussen zo ongeveer wel op m’n voorhoofd geschreven en jullie zijn ook niet gek, dus: ik ben weer single. Ik vind het verschrikkelijk en ik zit er echt mee, maar meer dan dat ga ik er hier niet over loslaten. Afgelopen week hebben mensen om me heen voor veel afleiding gezorgd en dat was heel fijn! Klik op ‘meer’ voor de foto’s!

tbd9.1

Links: Na het tentamen op maandag heb ik met vriendinnen van mijn studie uuuurenlang bij Luden gezeten. Daar kun je als student voor heel weinig geld lekker lunchen: 5 euro voor één lunchgerecht (ik ging voor de carpacciosalade) en 2 drankjes!
Midden: Het college van die middag sloeg ik over. In plaats daarvan stapte ik in de trein naar Rotterdam, naar Nienke! Ze heeft daar sinds kort een kamer en die moest ik nog zien. We hebben bijna de hele avond TLC gekeken, zoals dat hoort op maandagavond 😉
Rechts: Dinsdag ging ik weer terug naar Utrecht, waar ik met Ella koffie dronk bij Ludwig. Toen zij weg moest heb ik nog ongeveer 2 uur in mijn eentje daar gezeten en aan het fotodagboek van vorige week gewerkt.

tbd9.2

Links: Dinsdagavond heb ik alleen maar op bed gezeten met mijn laptop. Deze foto maakte ik in de app Happening, de opdracht was ‘ga op de foto met een van de bedenkers van Happening’, haha (very sexy).
Midden: Woensdagochtend ging ik naar de sportschool, maar dat ging helaas voor geen meter. ‘s Middags sprak ik af met Eline en Eva om aan ons onderzoeksverslag te werken. We hebben de hele middag bij Broers gezeten met koffie en onze enquête.
Rechts: Donderdagochtend ging ik naar het allerlaatste college van dit blok! Rond 2 uur zat ik weer in de trein, naar Hilversum dit keer! Met de studievereniging gingen we naar RTL in het Mediapark. Daar kregen we hele interessante presentaties te zien, werden we rondgeleid in de control room en mochten we kijken in een studio (best wel klein en lelijk in het echt). Was heel interessant!

tbd9.3

Links: Na het bezoekje aan RTL ging ik weer naar mijn ouders. De hele avond heb ik met een dekentje op de bank gelegen en ‘s ochtends werd ik precies daar weer zo wakker. Met mijn spijkerbroek nog aan en helemaal onder de make-up. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt..
Midden: Vrijdag ging ik met mijn moeder even naar Zoetermeer. Ik had nog cadeaubonnen van een winkel die bijna alleen daar zit. Ik kwam thuis met een lekker nieuw luchtje, daar schrijf ik deze week nog wel iets over!
Rechts: ‘s Middags maakten we een pecannotentaart, lekker! Maudy kwam ‘s avonds thee drinken en bijpraten, was wel even fijn 🙂

tbd9.4

Links: Zaterdagochtend heb ik weer gewerkt van 7-12 en de rest van de dag heb ik geleerd. ‘s Avonds kwam Maartje langs om braaf een kopje thee te drinken, maar later werd dat een wijntje (of twee, of drie..) in Het Vierkantje, de kroeg in ons dorp.
Midden: Oja, en daarna hebben we nog restjes shoarmapizza naar binnen gewerkt bij mij thuis. Doordat de klok die nacht een uurtje vooruit ging, was het ineens al heel laat toen ik in bed lag!
Rechts: Zondag heb ik uitgeslapen, weer geleerd en ‘s avonds een goed rondje hardgelopen met Maartje, door de storm!

Deze week heb ik nog één tentamen en een deadline. Als ik alles heb gehaald, hoef ik de 20e van april pas weer naar school. Daar doen we het voor! Zaterdag moet ik werken van 6 (!) tot 13, i.v.m. Pasen. Verder heb ik deze week eigenlijk niks gepland, hopelijk komt daar nog verandering in. Fijne week allemaal 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Marieke

  Ah ik vind het helemaal leuk om je verslagjes te lezen! Jouw leven is een soort van mijn leven vorig jaar haha, ik doe ook CIW (nu 2e jaar dus) 🙂 Leuke blog! (en sterkte… ook dat maakte ik vorig jaar mee (haha huh het wordt nu vreemd) en het komt zéker weer goed)

  Antwoord
  • admin

   Oh wow, dat is wel heel toevallig! Ga nu opletten of ik je een keer zie op de drift! En ik ben jouw blog ook gaan volgen 🙂

   Antwoord
 2. Lisa

  Nee wat stom! Gelukkig heb je genoeg afleiding en mensen om je heen, maar het blijft gewoon kut. Succes met je tentamen en deadline (of zijn die inmiddels al geweest? Dan hoop ik dat het goed ging haha) en ik ben stiekem wel een heel klein beetje jaloers op je ‘vakantie’ haha

  Antwoord
 3. Lisa

  Succes met je tentamens~!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten