Tip: Eten & Zo – Zoetermeer

10 mrt 2015 | Leven

etenenzo

Afgelopen weekend plaatste ik de linker foto op Instagram. Ja, dat ziet er lekker uit hè 😉 Zaterdagavond ging ik met mijn twee broertjes en the boyfriend naar het restaurant Eten & Zo, in Zoetermeer. We gingen bewust juist die avond, want mijn ouders waren op vakantie en die geven toch de voorkeur aan andere restaurants. Het is namelijk geen restaurant waar je lekker achterover gaat zitten en je laat verwennen. Benieuwd waarom wij er dan wel zo graag nog eens heen wilden?

Hou je van lekker eten, maar vooral ook van véél eten? Ga dan zeker een keertje naar dit restaurant! De bediening is niet bijzonder, de locatie is weinig spannends, de kwaliteit is niet uitzonderlijk goed (gewoon goed) maar het concept vind ik echt geweldig. Hilarisch, bijna. In dit wereldse restaurant vind je ál het eten dat je maar kunt bedenken! Van sushi tot chinees, krokodillenvlees, pizza, dadels, carpaccio, pannenkoeken, kangoeroesteak, taco’s, stoofpotje, salades: echt alles! En het beste: je kunt zo vaak als je wilt, zo veel als je wilt opscheppen! En dan heb ik nog niet eens verteld over de toetjesbar en alle sapjes die je kunt pakken. Ik vind het vooral leuk dat je niet één iets hoeft te kiezen van een kaart, maar dat je gewoon van alles een klein beetje kunt proeven.

Het heeft een hoog vreetschuurgehalte (het IS eigenlijk gewoon een vreetschuur, no excuses), dus voor een romantische date kun je beter iets anders kiezen. Ik vind dit soort restaurants -waar je moet lopen voor je eten- vooral leuk voor als je met een grote groep gaat. Er zit altijd nog wel iemand aan tafel en je kunt telkens naast iemand anders gaan zitten! Ik denk niet dat ik hier nog vaker zal reserveren, want heel gezellig is het natuurlijk niet. Maar toch zeker wel leuk voor een keertje 😉

Per persoon betaal je ongeveer 30 euro (verschilt per dag van de week) en voor dat geld kun je 2,5 uur onbeperkt eten en (non-alcoholisch) drinken. Volwassenen krijgen twee muntjes die goed zijn voor twee biertjes of wijntjes, of voor één glas sterke drank. Die muntjes kunnen natuurlijk nog los bijgekocht worden. Eten & Zo vind je in Zoetermeer vlakbij sneeuwhal Snowworld! Kenden jullie dit restaurant al, of iets met zo’n zelfde concept?

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

7 Reacties

 1. Anouk

  Oh je hebt me helemaal overtuigd! Wil hier erg graag een keertje heen, mijn liefde voor eten is oneindig haha.

  Antwoord
 2. naomi

  Hier wil ik naartoe! Dit lijkt me echt geweldig en het eten ziet er super lekker uit. Wat een leuk concept ook!

  Antwoord
 3. Northflix

  Ik kende deze niet, maar wel zulke concepten…
  Vind het meestal niet zo gezellig, want iedereen is constant aan de wandel en op jacht naar eten.

  Antwoord
 4. Inge

  Haha jeetje ik heb nog nooit van een restaurant gehoord die zoveel verschillende dingen heeft. Carpaccio sushi en pannenkoeken? Heel apart, haha. Leuk artikel en leuke blog heb je! Ik volg je nu via bloglovin! XO

  Antwoord
 5. Aniek

  Oh niet mijn ding, ben wel eens bij ABC in Velp geweest en life en cooking van van der valk. Beide vond ik tegenvallen, zulke concepten zijn niet mijn ding. Onbeperkt sushi of wokken vind ik wel weer leuk haha.

  Antwoord
 6. Sabrina

  Ik heb al vaker mensen gehoord over dit restaurant, ik ga er zeker een keer eten. Is ook lekker dichtbij vanaf mijn huis, ideaal 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten