etenenzo

Afgelopen weekend plaatste ik de linker foto op Instagram. Ja, dat ziet er lekker uit hè Zaterdagavond ging ik met mijn twee broertjes en the boyfriend naar het restaurant Eten & Zo, in Zoetermeer. We gingen bewust juist die avond, want mijn ouders waren op vakantie en die geven toch de voorkeur aan andere restaurants. Het is namelijk geen restaurant waar je lekker achterover gaat zitten en je laat verwennen. Benieuwd waarom wij er dan wel zo graag nog eens heen wilden?

Hou je van lekker eten, maar vooral ook van véél eten? Ga dan zeker een keertje naar dit restaurant! De bediening is niet bijzonder, de locatie is weinig spannends, de kwaliteit is niet uitzonderlijk goed (gewoon goed) maar het concept vind ik echt geweldig. Hilarisch, bijna. In dit wereldse restaurant vind je ál het eten dat je maar kunt bedenken! Van sushi tot chinees, krokodillenvlees, pizza, dadels, carpaccio, pannenkoeken, kangoeroesteak, taco’s, stoofpotje, salades: echt alles! En het beste: je kunt zo vaak als je wilt, zo veel als je wilt opscheppen! En dan heb ik nog niet eens verteld over de toetjesbar en alle sapjes die je kunt pakken. Ik vind het vooral leuk dat je niet één iets hoeft te kiezen van een kaart, maar dat je gewoon van alles een klein beetje kunt proeven.

Het heeft een hoog vreetschuurgehalte (het IS eigenlijk gewoon een vreetschuur, no excuses), dus voor een romantische date kun je beter iets anders kiezen. Ik vind dit soort restaurants -waar je moet lopen voor je eten- vooral leuk voor als je met een grote groep gaat. Er zit altijd nog wel iemand aan tafel en je kunt telkens naast iemand anders gaan zitten! Ik denk niet dat ik hier nog vaker zal reserveren, want heel gezellig is het natuurlijk niet. Maar toch zeker wel leuk voor een keertje

Per persoon betaal je ongeveer 30 euro (verschilt per dag van de week) en voor dat geld kun je 2,5 uur onbeperkt eten en (non-alcoholisch) drinken. Volwassenen krijgen twee muntjes die goed zijn voor twee biertjes of wijntjes, of voor één glas sterke drank. Die muntjes kunnen natuurlijk nog los bijgekocht worden. Eten & Zo vind je in Zoetermeer vlakbij sneeuwhal Snowworld! Kenden jullie dit restaurant al, of iets met zo’n zelfde concept?