pizzaquick

Zeg me, is er iemand hier die deze potjes goddelijkheid wél kent? Remia, aan mij heb je een goeie: ik promoot jullie pizza quick-potjes al jaren en telkens is iedereen verbaasd. Omdat ze het niet kenden, maar vooral omdat het zo fucking lekker is. Ik at dit vroeger altijd op scoutingkamp, als lunch in onze zelfgebouwde keukentjes, en telkens als ik dit eet ben ik weer een beetje terug in he_ nee dat is gelul. Het smaakt gewoon naar pizza op een boterham.

Dit heb je nodig:
Een paar (witte) boterhammen
Pizza Quick (Remia)
Geraspte kaas
Salami
Kappertjes

Dit moet je doen voor de lekkerste lunch ooit:
Smeer de boterhammen in met een laagje pizza quick saus. Dit spul is dus geen pizzasaus maar broodbeleg, je vind het in de supermarkt dan ook in het schap bij de pindakaas. Strooi hier wat van de geraspte kaas op en leg daarbovenop een plak salami. Bak dit op heel laag vuur in een koekenpan, met een beetje olijfolie. Leg er een deksel of bord op, zodat de bovenkant ook opwarmt. Doe het wel echt echt op laag vuur: ik heb al een paar kostbare tosti’s schoon moeten schrapen – haha. Als de onderkant goudbruin is en de kaas een beetje gesmolten, verdeel je er wat kappertjes over of een andere pizzatopping. Ananas bijvoorbeeld, ik zou ’t durven.

 

Mijn oordeel: 8.5/10 – voor het avondeten vind ik het net een beetje karig maar als lunch meer dan perfect
Oordeel eetgenoot (Ilona): 10/10 – ze heeft zelf ook een potje gekocht
Ik at dit vorige week elke dag.