Verassend perfecte lente-outfit

19 mei 2015 | Overig

IMG_3611

Een nostalgische hobby van me waar ik geloof ik nooit genoeg van ga krijgen: foto’s van vroeger bekijken. En niet de foto’s van vorig jaar, maar echt die van vroegâh. Mensen die ik bijna niet herken, kleding waarvan mijn moeder stellig blijft beweren dat dat ‘écht helemaal hip was’ en daarnaast vind ik mezelf gewoon echt heel schattig, haha 😉

Een van mijn lievelingsshirts van vroeger was dit; een pastelgeel Esprit shirt (en als ik mezelf als vijfjarige voor me zie, zie ik ook dat shirt zeg maar. Met die staartjes en alles erbij, ja echt helemaal.) Op een paar shirts na, heb ik verder eigenlijk nooit kleding van dit merk gedragen. Ik heb geen idee waarom niet? Voor mijn gevoel was kleding van Esprit altijd vrij degelijk en standaard, vooral een beetje voor moeders (en dat dachten jullie ook, toch?). Maar na een beetje research vond ik heel wat originele items. Leuk! Ik ontdekte dat de stijl van Esprit heel wat is veranderd de laatste jaren en dat verbaasde me. Ik zocht wat kleding uit waarbij ik echt dacht ‘You say what? Esprit?’. Kijk snel verder!

outfitesp2

Ik ben eigenlijk nog lang niet klaar voor dit lekkere weer. Om te beginnen ga ik binnenkort maar eens naar de zonnebank (want ik geef bijna licht) maar verder heb ik ook nog hard leuke kleding nodig. Bovenstaande items zijn heel erg welkom! Mijn zoektocht naar de perfecte zonnebril zet zich voort en ik ben ook nog op zoek naar leuke nieuwe slippers of sandalen. En hoe mooi is die paraplu? Ik hoop maar dat we die voorlopig niet nodig hebben, maar áls ik dan de regen in moet: dan met deze denimparaplu.

Naast die in deze perfecte lente-outfit, zag ik nog veel meer leuke shirts voorbijkomen. Is het meteen weer even duidelijk dat Esprit zich niet meer alleen richt op oudere vrouwen!

clip_image003

Dit vind je ook lekker!

Ik en foto’s

Ik en foto’s

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één...

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

  1. Bo stuffbybo

    Ah foto’s van vroeger zijn zo leuk, heb al een tijdje mijn fotoboek niet meer open gehad, moet ik echt weer eens doen. Hele leuke lente outfit inderdaad. Liefs!

    Antwoord
  2. Ysanne

    Wat een tof shirtje in die collage 🙂 Esprit blijft mij inderdaad ook verbazen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten