IMG_5152

Oh my good good foodness, dit is echt geweldig. Dit is de hemel in een wrap! Zó mega simpel en lekker! Deze wraps zijn gevuld met gekruide kipshoarma, een tomatensausje, stukjes zongedroogde tomaat, frisse sla en van die lekker foute cheddar. Dit was trouwens de eerste keer ooit dat ik cheddar gebruikte in een van mijn gerechten en ik vond het lekker maar ook zo ontzettend chemische troep. Maar het is het waard. Aanrader dit!

Dit heb je nodig (2p):

400 gram kipshoarma
4 kleine wraps
250 ml passata
4 plakken cheddar
10 zongedroogde tomaatjes
1 blik mais
75 gram slamix
knoflooksaus

satéprikkertjes

Dit moet je doen:

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een ovenrooster met bakpapier. Verwarm een scheut olie in een ruime pan en bak de kipshoarma daarin gaar. Als de shoarma goed is, giet je de passata erbij en roer je dit goed door. Laat dit even pruttelen zodat het niet te ‘nat’ achterblijft. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en roer ook die door de shoarma.

Beleg de wraps met het kip-tomaatmengsel, vul ze met mais en verdeel over iedere wrap een plak cheddar. In stukjes gescheurd wel, dan kun je het wat beter verdelen. Zet de wraps dan nu vast met satéprikkertjes. Als je ze kruist zoals op de foto heb je wat meer grip. Zet dit nu voor ongeveer vijf minuten in de oven. De wraps zijn klaar als de randjes bruin kleuren en de cheddar goed gesmolten is.

Verwijder dan de satéprikkers en vul de wraps (die dan uit zichzelf als een taco blijven staan, handig) met een pluk sla en top af met lekker veel knoflooksaus. Eten is een uitdaging maar dat is allemaal prima want maaaan, dit is lekker! Geniet ervan!

Mijn oordeel: 8,7/10 – Dit is echt heaven. De kipshoarma was gewoon van de supermarkt en echt zó lekker en goed gekruid!
Oordeel eetgenoot (Joran): 9/10 – “Jaja. Nou gewoon echt lekker. Mag ik er nog een? Want het is gezond en lekker.”
Dit is niet gezond. “Maar er zit een hele zak sla in!!!”
Ik at dit op 19/8/2019